Informatii si comenzi directe la
0726 667 269  clienti@bioscience.ro

Livrare

 

Pentru livrarea comenzilor sunt disponibile urmatoarele variante:

  • Curier - livrare direct la adresa dvs., in orice localitate din Romania.

Durata - Comanda va fi procesata si trimisa pentru expediere de noi, maxim, in urmatoarea zi lucratoare de la primirea comenzii. Orice intarziere va fi anuntata de operatorii nostri. Expeditia se va face in:

  • 24-48 ore (zile lucratoare), daca varianta de livrare aleasa este Curier in Bucuresti sau Curier in tara, in orice localitate din Romania.

Costuri – In functie de modalitatea de livrare aleasa, costurile de livrare sunt urmatoarele:

  • Pentru expediere prin Curier in Brasov, costul expedierii este 11 RON.
  • Pentru expediere prin Curier in tara, costul expedierii este 12.5 RON, in orice localitate din Romania, fara alte costuri pentru kg suplimentare sau km aditionali.

Daca ati ales varianta de expediere prin Curier, pentru ca expedierea sa se realizeze in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii, va recomandam sa alegeti o adresa de expediere unde avem siguranta ca va putem gasi pentru livrarea produselor. Astfel, deoarece programul de expedieri este intre orele 9-17, in zilele din timpul saptamanii, puteti alege ca livrarea produselor sa se faca la adresa unde va desfasurati activitatea/la serviciu in acest interval de timp.

In pagina cu informatii despre expediere va fi afisata adresa de expediere si adresa de facturare, aceleasi cu cele declarate la inregistrarea ca utilizator al acestui site. Aveti optiunea de a adauga si alte adrese la care se poate face expedierea produselor. Este obligatoriu ca datele furnizate sa fie identice cu datele din actul de identitate ale destinatarului.

In functie de preferinte, va rugam sa alegeti varianta de expediere cea mai convenabila pentru dvs..