Informatii si comenzi directe la
0726 667 269  clienti@bioscience.ro

Despre Pomi-T

 

Problema mea – daca pot sa o numesc problema – era ca ma trezeam frecvent in cursul noptii pentru a merge la toaleta. Medicul urolog mi-a spus ca am o hipertrofie benigna de prostata si mi-a recomandat un tratament specific afectiunii. Pentru ca sunt adeptul remediilor mai apropiate de natura am inceput sa caut alternative la tratamentul recomandat. Am luat mai multe produse pana sa descopar Pomi-T,pe care am decis sa il incerc desi nu era studiat pentru afectiunea de care sufeream. Pot spune ca dupa 6 luni am in sfarsit un somn linistit si odihnitor.

 

Daicu D. pensionar

 

Diagnosticata si tratata pentru cancer ovarian cu tot ce inseamna tratamentul chirurgical, chimioterapic si radioterapic, cu o senzatie de vlaguire nesfarsita, cu par cazut si ten pamantiu. Nu stiu sa spun de ce am inceput sa iau Pomi-t.Poate doar din dorinta de a face lucrurile si altfel si poate pentru a ma incuraja ca exista o sansa. Imi urmez tratamentul cu sfintenie insa Pomi nu lipseste. Sunt mai vivace, am tenul mai luminos, ma simt mai bine si analizele arata bine. Nu vreau sa atribui toate aceste merite acestui supliment insa cred ca m-a ajutat si ma ajuta sa redevin persoana de dinainte.

 

Iacob R. 

 

Am inceput sa iau Pomi-T acum3 luni pentru a preveni cancerul de prostata dat fiind ca sunt inaintez in varsta si de-a lungul vietii am fost expus la mai multi factori de risc.

Ce am observat dupa aceste 3 luni este ca am obtinut o remisie a durerilor datorate artritei precum si o imbunatatire a flexibiliatii articulare ceea ce imi permite sa imi desfasor activitatile cotidiene fara probleme. Probabil ca acest lucru se datoreaza proprietatilor antiinflamatorii ale turmericului.

 

Rugina Mihai 64 ani