Informatii si comenzi directe la
0726 667 269  clienti@bioscience.ro

Despre noi

 

Continental Pharma Store, este o companie specializata in domeniul suplimentelor alimentare si nutraceuticelor care isi propune sa:

  • Promoveze un concept de Sanatate care poate deveni un stil de viata pentru pacienti si pentru specialistii din domeniul sanatatii dispusi sa adopte “o filosofie terapeutica” conectata cu resursele pe care ni le pune la dispozitie natura;
  • Concretizeze acest concept prin punerea la dispozitia pacientilor si profesionistilor din domeniul sanatatii produse care sunt eficiente si avand beneficii demonstrate, fiind capabile sa raspunda intr-o maniera inovativa si optima necesitatii de a genera o stare de bine si a mentine starea de santate.

In linie cu cele afirmate anterior am cautat sa ne construim un portofoliu de produse provenind de la producatori cu traditie in asa fel incat sa putem urmari intregul proces de la provenienta materiilor prime si pana la obtinerea produsului finit. Incercam sa identificam acele produse ale caror beneficii pot fi sustinute si argumentate stiintific. Departamentul nostru de dezvoltare conlucreaza cu partenerii nostri pentru a dezvolta noi formule menite sa mentina si sa imbunatateasca starea de sanatate.

Misiune

Scopul nostru este sa obtinem recunoasterea ca partener de incredere din partea clientilor nostri pacienti si specialisti din domeniul sanatatii. Dorim sa fim recunoscuti ca furnizand produse inovatoare care indeplinesc cerinte specifice legate de eficacitate, siguranta si calitate capabile sa imbunatateasca semnificativ calitatea vietii pacientilor. Ne propunem sa ne atingem obiectivele prin competenta, pasiune si entuziasm punand in centrul tuturor eforturilor noastre pacientul aliniindu-ne principiilor de etica, integritate si respect pentru oameni si mediu.

Aici veti gasi informatiile furnizate de producatori pentru toate produsele naturiste, informatii care va ajuta sa cumparati produsele care va sunt necesare sau cele care v-au fost recomandate de medicul dvs. Alimentatia sanatoasa este cel mai bun sprijin pentru un organism sanatos, iar bioscience va pune la dispozitie numai produse certificate si avizate. Doriti sa aflati mai multe detalii despre beneficiile produselor naturiste disponibile in magazinul online bioscience? Accesati blogul bioscience unde veti gasi informatii relevante despre afectiunile si produsele care va intereseaza. Adoptati un stil de viata sanatos si veti fi rasplatiti cu o viata mai lunga, mai sanatoasa cu mai mult timp pe care sa il petreceti impreuna cu cei dragi!